1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Заради ремонт от 15 юли заслонът и барчето на хижа „Божур“ няма да могат да се ползват от граждани

IMG 9096През втората половина на юли се очаква да започне ремонтът на двете столови и барчето на хижа „Божур“. Поради тази причина, от 15 юли се спира ползването им и няма да се приемат резервации от граждани за различни чествания и празници. Заявки за ползването им ще се приемат отново след приключване на ремонта. През този период хижа „Божур“ ще приема само заявки за нощуване, информира директорът на Общинско предприятие“ Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ инж. Петя Богданова. .

Припомняме, че „Красива България“ одобри проект на Община Горна Оряховица за ремонт на туристическия заслон на хижа „Божур“. Общата сума на проекта е 245 хил. лв. Близо 120 хил. лв. ще бъдат осигурени от „Красива България“, а останалото ще бъде дофинансиране от Общината.

Проектът предвижда на сградата да бъде направена външна топлоизолация, ремонт на покрива, както и подмяна на дограмата на вратите и прозорците. Ще се направи вътрешно боядисване на помещенията и ще се монтира окачен таван. Изцяло ще се подменят ВиК и ел. инсталациите. В залата и туристическата столова ще се монтират климатици.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица