1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Иван Звездев и Димитър Рачков ще ни забавляват на Празника на горнооряховския суджук

PlakatНа 30 и 31 май Горна Оряховица  ще бъде домакин на традиционния празник на горнооряховския суджук „Кулинарна парти зона”.

Много забавления, кулинарни изкушения и хубава музика очакват гостите на фестивала.

През 2012 и 2013 г. празникът се проведе в рамките на проект „Мостове към бъдещето”, който се осъществи с финансовата подкрепа на Оперативна програма Регионално развитие” 2007-2013. Тази година празникът се организира от Община Горна Оряховица със съдействието на Сдружение „Раховец-2007” като устойчивост на проекта.

Празникът ще започне на 30 май следобед с празничен стрийт парад. Карнавалното дефиле ще тръгне в 17.00 ч. от НЧ „Напредък-1869”, ще премине през централната градска част до парк „Градската градина”. В карнавала могат да се включат всички, които желаят. В 18.00 ч. в парк „Градска градина” започва кулинарно шоу с участието на Иван Звездев. 18.30 ч. е началният час на Кулинарен денс клуб с гост-изпълнител Илия Луков и Клуб за народни хора „Фолклорна броеница” при НЧ „Братя Грънчарови-2002”. Вечерта ще завърши с Парти зона под звездите.

На следващия ден веселбата ще започне в 10.00 ч., а час по-късно е насрочено официалното откриване на празника. През целия ден в Градската градина ще има много забавления, суджукарски игри, кулинарни състезания, творчески работилници, викторини и награди. За доброто настроение на празнуващите ще се погрижи водещият Димитър Рачков. На откритата сцена в парка ще се изявяват самодейни състави от Общината и гости. В 18.00 ч. ще започне концертът на оркестър „Орфей”, а два часа по-късно на сцената ще излязат Нелина, Ани Хоанг и Теди Александрова.

Празникът ще завърши с пищни илюминации.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица