1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Грешка
  • [sigplus] Критична грешка: Наложително е, галерията със снимки 0-2014/sudguk-istoria-II1 да се намира в относителния път по отношение на главната папка за изображения.

Празникът набира скорост, на второто издание бе изяден близо 6 тона суджук

[sigplus] Критична грешка: Наложително е, галерията със снимки 0-2014/sudguk-istoria-II1 да се намира в относителния път по отношение на главната папка за изображения.

Praznik2След големия успех на първото издание Община Горна Оряховица реши да включи проявата като традиционна в своя Културен календар и прие нейното ежегодно провеждане всяка последна седмица на месец май. Така на 31 май 2008 г. се проведе вторият Празник на горнооряховския суджук. Събитието бе допълнено с различни съпътстващи атракции – кулинарни състезания; сцена на открито с изпълнения на местни и гостуващи изпълнители и водещ Руслан Мъйнов; тениски, престилки и знаменца с надпис „Аз обичам горнооряховски суджук” и др. Фирмите производителки отчетоха почти удвоена консумация на деликатеса спрямо първото издание – близо 6 тона изяден суджук за целия празничен ден!

{gallery}0-2014/sudguk-istoria-II1{/gallery}

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица