1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Започна футболният турнир Прити къп 4

SN854716Със среща между отборите на „Въздържателите” и „Старците” започна футболният турнир „Прити къп 4” в Горна Оряховица. Първият пас за срещата бе даден от кмета инж. Добромир Добрев и председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов. На официалното откриване в Спортна зала „Никол Петров” присъстваха и зам. кметовете Деница Коева и Йорданка Кушева.
Освен домакините от Горна Оряховица, участие в турнира ще вземат и отбори от Лясковец, Велико Търново, Дебелец, Килифарево и Лозен. Общо 24 състава са разделени в четири предварителни групи по шест. Двубои ще има всяка вечер, включително и в събота и неделя до 22 декември, когато ще се играят финалите.
По програма са предвидени по четири срещи на вечер, като първата започва от 18.00 ч., а последната от 21.00 ч. Четири съблекални ще бъдат отворени едновременно в залата. За състезателите е осигурена топла вода, пуснато е и отопление. Победителят в четвъртото издание на турнира, освен купата ще получи и премия от 600 лева, вторият ще вземе 400 лв., а третият в крайното подреждане-200 лв.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица