1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

“Trio Grandi tenori” пеят в Горна Оряховица за Деня на християнското семейство

Trio grandi tenoriКонцертът „Viva La Musica” на “Trio Grandi tenori” подарява Община Горна Оряховица на всички съграждани за Деня на християнското семейство-21 ноември. Триото е единственото в България, чиито членове са действащи тенори на щат в оперен театър - Държавна опера Стара Загора

“Trio Grandi tenori” е създадено през април 2011 година от тримата тенори от Държавна опера Стара Загора-Милен Денев, Васко Влахов и Борис Тасков. Паралелно с оперната класика “Trio Grandi tenori” пеят естрада, джаз, поп и рок музика.

Концертът ще започне от 17.30 ч. на 21 ноември /четвъртък/ в Зала №1 на Общината. Входът за концерта е свободен.

Преди концерта, от 16.30 ч. в Зала 102 ще се проведе традиционната среща на кмета на Общината инж. Добромир Добрев със семейства, които тази година отбелязват златна сватба.

Празнични прояви ще има и в селищата на Общината. На 21 ноември от 12.00 ч. в НЧ „Иван Вазов-1893” Първомайци ще започне концерт, посветен на Деня на християнското семейство и християнската младеж. От 13.00 ч. в НЧ „Развитие 1884” Поликраище ще бъде представена експозицията „Моето родословно дърво”. Ще бъде подредена и кулинарна изложба „Шарена трапеза”. В 14.00 ч. в НЧ „Съгласие-1905” Писарево ще започне празничен концерт-55 години Женски народен хор.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица