1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добрев се срещна с ръководствата на пенсионерските клубове

IMG 4305По традиция в навечерието на Коледните празници, кметът инж. Добромир Добрев се срещна с ръководствата на пенсионерските клубове в Общината. Срещата бе открита от председателя Съюза на пенсионерите в Община Горна Оряховица Николинка Костова. Тя изрази благодарност към инж. Добрев и цялото ръководство на Общината за доброто сътрудничество през годината. Градоначалникът подари на всеки клуб карта с туристическите обекти в България, както и карта на манастирите в страната. Да отбелязвате местата, на които сте били и да си набелязвате много нови маршрути за пътуване, пожела инж. Добрев.

Гост на срещата бе и председателя на Областното ръководство на Съюза на пенсионерите Радка Маркова. Тя изрази своето задоволство от работата на кмета на Общината и най-вече за това, че продължава традицията за срещи между общинското ръководство и ръководствата на пенсионерските клубове. Приятно съм изненадана, че инж. Добрев познава проблемите на всеки един клуб. Малко са общините в страната, които могат да се радват на такова уважение, сподели още Радка Маркова. Председателят на Областното ръководство връчи грамоти за отлично представяне на творческите колективи от Клуб на пенсионера „Филип Тотю войвода” в Горна Оряховица на VІІІ-я Национален преглед на художествената самодейност на пенсионерските и читалищни колективи, състоял се в края на октомври в София.

На срещата присъства и директорът на дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки” Милена Николова и заедно с инж. Добромир Добрев отговориха на въпроси на пенсионерите, поставени по време на разговора.

Тази вечер в Зала №1 на Община Горна Оряховица ще се състои Коледен концерт, в който ще вземат участие творчески колективи при Клуб на пенсионера „Елена Грънчарова” и Клуб на пенсионера „Филип Тотю войвода”. Концертът ще започне в 17.00 часа.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица