1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Деца от Общината подредиха благотворителна Коледна изложба в подкрепа на деца

IMG 4456Благотворителна изложба-базар на Коледни картички и сурвакници е подредена на втория етаж в Младежки дом. Изложени са близо 200 сурвакници и над 150 Коледни картички. Експонатите са изработени от деца от детските и учебни заведения в Община Горна Оряховица и от Общински детски комплекс.

Преди да бъде открита изложбата, гостите на Младежки дом посрещнаха коледарите от НЧ „Братя Грънчарови-2002”, които поздравиха стопаните на дома и нарекоха за здраве и берекет през Новата година. В ролята на стопанката на къщата влезе заместник-кметът Йорданка Кушева, която благодари на коледарите за добрите думи, пожела светли празници на всички и призова за подкрепа на благотворителната инициатива. Така както се е родил Бог за любов, топлина и човешка отзивчивост, така да се възродят нашите души през идната 2014 г., каза още заместник-кметът Йорданка Кушева. Празничен поздрав към присъстващите поднесоха и малките „Патиланчета”, с вокален педагог Мая Колева.

Всеки, който желае, може да посети Младежки дом и да си купи сурвакница или Коледна картичка, изработени с много желание и старание от децата. Тази година средствата събрани от благотворителната изложба ще бъдат в подкрепа на близнаците Христо и Йоан Георгиеви.

 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица