1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Суджук на гребен, греяно вино, еленски бут под покрива на Коледния базар в Горна Оряховица

IMG 4481С много настроение, аромат на димящи скари и греяно вино днес по обед бе открит Коледният базар в центъра на Горна Оряховица. Под покрива на този нетрадиционен за града базар, наподобяващ баварски тип са събрани местни деликатеси, произведени от „Родопа 96”, вино от избата на „Гулбанис вайн”, бира, традиционни празнични сладкиши. Предлаганите продукти са на производствени цени, каза при откриването собственикът на „Родопа 96” Христо Христов. Той сподели, че идеята за изграждането на съоръжението-тип Баварска къща се заражда между него и кметът на Общината инж. Добромир Добрев. Коледният базар в Горна Оряховица наподобява традиционните празнични базари в европейски столици като Прага, Виена, Берлин.

Много е хубаво, че само за една седмица в Горна Оряховица се открива втори обект, в който ще се предлагат стоки от местни производители, каза кметът инж. Добромир Добрев.

Празнично настроение на посетителите, които опитваха от апетитната скара, греяното вино и традиционните Коледни десерти създаваха и музикантите от Роял дикси бенд.

Базарът ще остане отворен до средата на януари.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица