1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

С нови попълнения започва пролетния полусезон ОФК „Локомотив”

IMG 5922С три нови попълнения започва пролетния полусезон ОФК „Локомотив” Горна Оряховица. Това обяви на официална пресконференция президентът на клуба Бончо Генчев. Представен бе и новият треньор на Детско юношеската формация Милчо Сирмов. С опита му като футболист и треньор ще вдигне нивото на детско-юношеския футбол в Горна Оряховица, заяви Бончо Генчев.

От новия полусезон за „Локо” ще рита защитникът Тодор Стоев. На 16 години футболистът дебютира в „Левски”. След това професионалната му кариера продължава в „Беласица” (Петрич).

На 95 % е сигурно и подписването на договор с роденият в Казахстан Виталий Савченко. 24-годишният футболист е централен нападател и за последно е играл в „Любимец”. Савченко започва в ДЮШ на „Сатурн”, по-късно е привлечен в „Динамо” (Москва). Третото ново попълнение също е утвърдено име във футбола-Николай Петров. Той е юноша на Левски, играл е още за Славия, „Спартак (Варна), „Светкавица” (Търговище), „Етър”.

Надявам се, че с привлечените футболисти ще вдигнем нивото на отбора. Целта ни е Б група, заяви Бончо Генчев. Президентът на клуба изрази благодарност към Община Горна Оряховица и спонсорите, за помощта, която оказват на отбора.

Отец Зоран отслужи водосвет за здраве и успех, а в следобедните часове започнаха и тренировките на тима.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица