1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Децата от Общински детски комплекс подредиха изложба в Младежкия дом

IMG 6217Изложба на децата от клубовете към Общински детски комплекс в Горна Оряховица е подредена на първия етаж в Младежки дом. Всички експонати са изработени от малките таланти през първия учебен срок. Изложбата бе открита с изпълнение децата от Клуб „Музикални дейности”. Гост на откриването бе заместник-кметът Йорданка Кушева.

Малко над 300 деца са ангажирани с различни творчески дейности в Общинския детски комплекс. Младите таланти от Клуб „Графично ателие” работят под ръководството на художника Илия Банков. В Клуб „Земята и ние” децата провеждат занимания под ръководството на Жанета Никифорова. Много деца са ангажирани с музикални дейности. Техен ръководител е Николай Дремов. Занимания се провеждат и клубове „Авио и ракетомоделизъм” с ръководител Димитър Димитров и „Информационни технологии” под ръководството на Георги Ангелов. В Общинския детски комплекс се провежда и индивидуално обучение на ученици по синтезатор. Техни изпълнения звучаха като фонова музика и по време на изложбата.

Предстои формирането на Клуб „Дебати”. Под ръководството на практиканта по психология Ивелина Червенкова ще се подготви отбор за участие в национално състезание по дебати.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица