1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Над 700 мартеници направиха деца от Общината за благотворителна изложба-базар

IMG 6659Деца от детски градини и училища на Общината и от Общински детски комплекс изработиха над 700 мартеници за благотворителна изложба-базар. Изложбата е подредена на втория етаж в Младежкия дом. Средствата от продажбата на мартеници ще бъдат насочени в подкрепа на 9-годишния Самуил Радков.

Преди да бъде открита изложбата, поздрав към всички гости отправиха децата от група „Джуниър” с ръководител Нели Атанасова. Групата е към Вокален състав „Аз пея”, сформиран в СОУ „Вичо Грънчаров” по проект УСПЕХ. Гости при откриване на базара бяха заместник-кметът Йорданка Кушева, Милена Николова, директор на дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки”, инж. Петя Богданова, директор на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”, директори и учители на детски и учебни заведения, родители.

Мартенският базар е своеобразно продължение на инициативата на Общината да се организират благотворителни изложби в навечерието на големи празници. Средствата от продажба на експонатите се предоставят в подкрепа на нуждаещи се деца. С изработването и на мартеничките за пореден път децата от Общината показаха, че винаги са готови да помагат. Тази година откриването на благотворителната изложба бе в Световния ден на добротата.

Всеки, който желае може да посети Младежкия дом и да си закупи мартеници. Изложбата-базар ще остане подредена до 27 февруари.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица