1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховчанинът Георги Ангелов премина обучение за младежки партньорства

10001226 269954579837890 1766257870 oПредставителят на Горнооряховския младежки парламент Георги Ангелов участва в обучение “От национални до международни практики и партньорства”, което се проведе от 27.02 до 2.03. във Варна.

Участие взеха над 20 младежки работници и лидери, с желание да работят активно с различни младежки групи и да се развиват в младежката сфера. Идеята бе, запознаване с нови добри практики и изграждане на партньорства с други организации на национално и международно ниво, с цел повишаване качеството на работата на своите организациите.

По време на четирите дни, бяха дискутирани теми относно развитието на капацитета на една организация, обменяне на нови идеи и методи в младежката работа, участниците бяха запознати с възможностите за финансиране новата програма „Еразъм +”, „Европа 2020”, информационни сайтове за обучения и партньорства, както и разяснения за YouthPass и компетенциите които могат да включат в него. В последните дни, всеки имаше възможността да се включи в направата на проект, базирайки се на идеите, събрани по време на обучението и като се докосне до опита и на другите участници, да получи съвет или да се възползва от техния опит в тази област.

След този тренинг, Георги Ангелов се завърна с нови умения за работа в партньорска мрежа и с идеи за реално бъдещо сътрудничество с нови организации.

Информацията и снимките са предоставени от Горнооряховски младежки парламент.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица