1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Общинското ръководство се срещна с представители на местния бизнес

Ръководството на Община Горна Оряховица проведе среща с представители на местния бизнес. Инициативата бе на кмета инж. Добромир Добрев. На срещата присъстваха още председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметовете Николай Георгиев, Йорданка Кушева и Деница Коева, секретарят на Общината инж. Клавдия Ганчева.

Инж. Добрев представи пред бизнесмените доклада за 2013 г. по изпълнение на Общинския план за развитие, както и по-значимите проекти по които работи и ще работи общинска администрация. Желанието ни е срещите с представителите на местния бизнес да станат регулярни, особено сега, когато предстои изработването на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на Горна Оряховица, както и разработването на идеен проект за пл. „Георги Измирлиев”. Когато се работи по такива важни проекти ще търсим мнението и съдействието на бизнеса. Чрез публични обсъждания ще запознаваме обществеността и ще търсим мнението на гражданите, защото то е много важно за нас, каза инж. Добрев.

Кметът запозна присъстващите на срещата и с постиженията на спортните клубове през годината и призова бизнесмените да подпомагат спорта.

Следващата среща между представителите на бизнеса и ръководството на Общината ще се проведе, когато бъдат изготвени вариантите на идейния проект за централната градска част.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица