1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Отборът по компютърни мрежи на СОУ ”Вичо Грънчаров" отива на Национално състезание

20140112 100731Отборът на СОУ „Вичо Грънчаров” ще участва в Национално състезание по компютърни мрежи, което ще се проведе на 12 и 13 април в София. До националната надпревара, горнооряховските ученици бяха допуснати след отличното си представяне на Областния кръг на състезанието по компютърни мрежи. Единайсетокласничката Надежда Монова бе класирана на трето място.

В началото на годината отборът на СОУ „Вичо Грънчаров” се представи отлично и на общинския кръг от състезанието, организирано от РИО ВеликоТърново и SISCO мрежова акадeмия „Интелекти”. Състезаваха се ученици от 9 до 12 клас от училищата в община Горна Оряховица. В тази надпревара единайсетокласничките Надежда Моновска и Стела Стефанова се класираха съответно на второ и трето място. Следващите места в класирането бяха заети също от възпитаници на СОУ „Вичо Грънчаров”-Станислав Пулчев -11 клас, Борислава Никова и Веселина Николова от 10 клас.

Всички те ще премерят сили със свои връстници от страната на Националното състезание по компютърни мрежи през април в София.

20140112 100638

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица