1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вицепрезидентът Маргарита Попова ще аплодира тази вечер възпитаници на Аделина Колева

MirelaВицепрезидентът на България Маргарита Попова ще бъде специален гост тази вечер на телевизионното шоу „Големите надежди” по Нова ТВ. Попова ще пожелае успех и ще аплодира нови десет надежди, сред които и възпитаници на горнооряховския вокален педагог Аделина Колева. В третия концерт на живо, на сцена излизат сестрите Пресияна и Мирела Димитрови от Русе, които всяка седмица пътуват до Горна Оряховица за уроци по пеене в НЧ „Напредък 1869”.

Двете сестри са страстни почитателки на литературния жанр фентъзи и финалисти в националния музикален конкурс на БНР „Нови гласове“. Мирела и Пресияна обичат да плуват, да рисуват и не пропускат да вземат участие в различни празници и чествания в родния им град.

Великолепната десетка за тазвечершния лайв се допълва от още 8 деца от Шумен, Варна, Бургас, Търговище, Велинград, Разград и София. Кои от тях ще продължат в шоуто ще решава публиката – ролята на журито в състав Веселин Маринов, Дивна и Любо Киров е единствено консултативна.

С участието на Пресияна и Мирела горнооряховската следа във формата не се изчерпва – на 2 април /сряда/ за победата в „Големите надежди” ще претендират Иван Иванов и Лия Лоида, с които също работи Аделина Колева. Победителят в предаването ще получи 30 хил. лв., които родителите му ще могат да инвестират в развитието на неговия талант, обучение в Академията по сценични изкуства на сър Пол Маккартни в Ливърпул, както и участие на Седмия международен фестивал на изкуствата „Orpheus in Italy“.

Presiana

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица