1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Конкурси за детска рисунка и фотография обявяват по повод 135-та си годишнина Български пощи

bgpost smДва конкурса на тема „Пощите като част от живота ни” организират Български пощи по повод 135-та си годишнина. Единият конкурс ще бъде за детска рисунка. Участниците ще бъдат разделени в три категории-от 6 до 10 години, от 11 до 15 години и над 15 години. Рисунката им по зададената тема трябва да бъде формат А4, като цветът и техниката нямат значение. Вторият конкурс е за най-вълнуваща фотография по темата „Пощита като част от живота ни”. Изискването за архивните снимки е те да не са експонати от действащи музейни сбирки. Няма изискване за размера. Съвременните фотографии трябва да бъдат формат А4-цветни или черно-бели. При участниците във фотографския конкурс няма поставени ограничения за възраст.

Конкурсните работи ще се оценяват от специални комисии, в състава на които ще бъдат включени специалисти по изобразително изкуство и фотография. Крайният срок за предаване на конкурсните творби е 20 април. Те трябва да бъдат придружени от кратка информация за имената, адреса и възрастта на автора, както и актуален телефон за връзка. Учениците трябва да посочат имена, адрес, училище, клас и да приложат копие от ученическа книжка.

Рисунките и фотографиите могат да се изпращат на адрес: ул. „Акад. Стефан Младенов” 1, бл.31, дирекция „Търговска дейност и маргетинг”, 1000 София.

Авторите на отличените творби ще получат своите награди по време на тържеството по повод 135-та годишнина на Български пощи, което ще се проведе на 14 май. Творбите-победители ще бъдат използвани от Български пощи за рекламни и други нетърговски цели.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица