1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Съюзът на пенсионерите отчете дейността си за годината на общинска конференция

IMG 4619Съюзът на пенсионерите-2004 в Горна Оряховица отчете дейността си за изминалата година на общинска конференция. Гостна форума бе Миглена Папазова-старши експерт „Социални дейности” в Община Горна Оряховица.

Пред делегатите на конференцията, председателят Николина Костова представи доклад за реализираните дейности през отчетния период. През изминалата година членовете Съюза на пенсионерите са провели множество работни срещи с Областното ръководство, с ръководството на Общината, с председателите и домакините на пенсионерските клубове. Представили са също мини-проекти от Европейския информационен център-Европа директно, участвали са в различни семинари, форуми тържества и са се срещали със свои колеги от страната. В отчетния доклад подобаващо място бе отделено и богата културна дейност, която развиват пенсионерските клубове. Ръководството на Съюза на пенсионерите-2004 изрази своята благодарност към Община Горна Оряховица за доброто сътруничество и навременно оказваната помощ. На конференцията бе представен и новият план за работа за периода 2014/2015 г.

По време на форума Клуб на пенсионера „Здравец” кв. „Калтинец” бе утвърден като колективен член на Съюза на пенсионерите-2004.

IMG 4613IMG 4615

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица