1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Започват проявите по повод 110 години от основаването на НЧ „Пробуда-1904”, кв. Калтинец

Probuda 110 04 za Kaltinec 2014С комедията „Господин Балкански” от Георги Данаилов тази вечер стартират проявите по повод 110 години от основаването на НЧ „Пробуда-1904” в горнооряховския кв. Калтинец и ХХ-то издание на Пролетни дни на културата 2014. Представлението ще започне от 18.30 ч. на сцената на читалището. Постановката е по мотиви на „Бай Ганьо” от Алеко Константинов. Режисьор на спектакъла е Милен Иванов.

На 23 април /сряда/ честването продължава с концерт на ФА „Сидер войвода” при НЧ „Напредък-1869”. Концертът, който ще премине под надслов „Българският фолклор-национална гордост” ще започне от 18.30 ч.

Кулминацията на празника е големият концерт „Читалището-наша опора и надежда” на 24 април /четвъртък/. В програмата ще вземат участие Детски танцов състав за изворен фолклор, Женска фолклорна формация „Калатина”, Група за стари градски песни „Магия”, СДГ „Детски свят”, Вокална група при Клуб на пенсионера „Здравец”, ОУ „Св. Паисий хилендарски”, Оркестър „Оникс”. Празничният концерт започва в 18.30 ч. на сцената на НЧ „Пробуда-1904”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица