1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Изложба на козунаци и писани яйца подредиха пенсионерите от Общината

IMG 9067Изложба на козунаци и писани яйца подредиха в третия ден от Великденските празници членовете на Съюза на пенсионерите-2004 в Община Горна Оряховица. Кулинарните си умения премериха осем пенсионерски клуба. Специално жури оцени най-добрите майстори на козунаци и яйца.

Първата награда за най-хубави козунаци получи Клубът на пенсионера „Надежда” от Долна Оряховица. На второ и трето място бяха класирани съответно Клубовете „Единство” от Крушето и „Дълголетие” от Първомайци. Най-добрите майстори на писани яйца се оказаха членовете на Клуба на пенсионера „Здравец” от Горски долен Тръмбеш. Втората награда отиде при Клуб „Елена Грънчарова” от Горна Оряховица, а трети се класираха представителите на Клуб „Асен Разцветников”. Утешителни награди получиха клубовете от Поликраище и Писарево.

Освен пъстротата на Великденските яйца, пенсионерите премериха и здравината им. Най-добри в борбата с яйца се оказаха членовете на пенсионерския клуб от Долна Оряховица. След тях се наредиха представителите на Драганово и Писарево.

По традиция членовете на Съюза на пенсионерите-2004 проведоха празнична среща и с кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица