1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Средношколска борса отвори врати в Горна Оряховица

IMG 9320Общинска средношколска борса отвори врати в Горна Оряховица. В продължение на три дни-от 28 до 30 април в Младежкия дом ще бъдат представени разнообразните възможности за продължаване на образованието след 7 клас в Община Горна Оряховица. Със свои щандове на средношколската борса се представят двете средни общообразователни училища и професионалните гимназии в общината. Във всеки от кътовете учебните заведения по атрактивен начин показват множеството си профили и специалности.

Ученическата борса се организира за трета година от Община Горна Оряховица. Идеята ни е както да информираме деца и родители за предлаганите им варианти, така и да изкажем подкрепата си към училищата и гимназиите. Дължим го на децата, които са интелектуалният потенциал на нацията ни, обяви при откриването на Борсата заместник-кметът Йорданка Кушева. По-глобалната ни цел е да покажем, че нивото на професионално образование при нас е изключително високо, допълни тя.

Ръководството на Община Горна Оряховица използва всяка една възможност за подобряване материалната база в горнооряховските училища, каза още заместник-кметът.

На 30 април от 10.30 ч. в Зала №1 на Общината ще бъде открит културно-образователен форум „Превенция на отпадането от образователната система”. По време на дискусията директори и учители ще споделят добрите практики в своите училища. В програмата на форума е включено гостуване в СОУ „Вичо Грънчаров” и среща с учители-ръководители на групи по проект „УСПЕХ”, както и посещение на Общинската средношколска борса.

 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица