1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добромир Добрев е победител в класацията „Кмет на месеца” на Портала “Kmeta.bg”

DSC 0234Инж. Добромир Добрев е победител във второто издание на конкурса „Кмет на месеца” на Портала на българските общини “Kmeta.bg”. Надпреварата се организира всеки месец на различна тематика. През април в гласуването се включиха повече от 10 000 души. Организаторите бяха избрали да поощрят градоначалниците на населени места, които прилагат положителни еко практики. Номинациите традиционно бяха в две категории-за общини с население на 20 000 жители и за общини , в които живеят по-малко от 20 000 души.

В априлското издание на конкурса в категорията на общини с население над 20 000 жители, най-много гласове събра кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. Той получи подкрепата на 37 % от читателите на Портала на българските общини. Общината бе представена с единствения в страната Екофорум за мир „Камбана за живот на Земята”, който се провежда всяка година през октомври, както и със спортно-екологичния празник „Фамилатлон”, ежегодно провеждащ се в седмицата на мобилността през септември.

Във втората категория на конкурса, най-голяма подкрепа получи кметът на Челопеч Алекси Кесяков.

Конкурсът през май, в който градоначалниците отново ще се състезават е на тема „Добрите практики и иновации в българското образование”.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица