1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Музика и изобразително изкуство си дадоха среща в изложба на СОУ „Вичо Грънчаров”

10340310 792257494118422 138890897 oИзложба на ученици от СОУ „Вичо Грънчаров” е подредена в Младежки дом в Горна Оряховица. В представителната изява по проект УСПЕХ се включиха студиата „Сръчко” и „Многознайко”, и ателие „Цветна магия” с ръководител Пепа Хаджитодорова; ателие „Цветна палитра”, което работи под ръководството на Маруся Йорданова и клубовете „Аз пея“ и „Аз пея джуниър“ с ръководител Нели Атанасова.

В студиата „Сръчко” и „Многознайко” участват ученици от І, VІ и ІХ клас. Те се занимават с дигитална графика и живопис с подходящи за възрастта графични програми. Представители на студиата участваха в V-я Международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници”, който се проведе под патронажа на евродепутата Мария Габриел. Златни медали от надпреварата завоюваха Цветелина Прокопиева и Стивън Попов. С поощрителна награда от конкурса е Николай Василев. Предстои участие в ХVI Национален конкурс „Космосът - настояще и бъдеще на човечеството".

В ателиетата „Цветна магия” и „Цветна палитра” работят ученици от ІV, VІ, Х, ХІ и ХІІ клас. Децата работят в различни живописни техники – батик, рисуване с акрил, неизучавани в часовете по изобразително изкуство. В своите картини и декоративни пана учениците отразяват природата. Запознават се с красотата на родния град и неговите хора.

В клубовете „Аз пея” и „Аз пея джуниър” участват ученици от І до VІІ клас. През изминалите месеци те участваха в различни концерти на училището, инициативи на Община Горна Оряховица, благотворителни кампании.

 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица