1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добромир Добрев получи наградата „Кмет на месеца”

53749ebd61002 largeПорталът на българските общини Kmeta.bg връчи наградите от второто издание на конкурса „Кмет на месеца”. През април читателите избраха измежду 10 градоначалници управниците на Горна Оряховица Добромир Добрев и на Челопеч Алекси Кесяков. Темата на конкурса бе „Положителните ЕКО практики в нашия град”.

Двамата бяха избрани от повече от 10 хиляди читатели на Kmeta.bg в категориите, в които се състезаваха - община с население над 20 хиляди души и такава, в която живеят по-малко от 20 хиляди жители.

Победителите във второто издание на „Кмет на месеца” получиха призовете си на официална церемония в галерия "Ракурси" в столицата.

Събитието уважиха заместник-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев, изпълнителният директор на „Екобулпак” Видьо Видев, представители на медиите и други.

В приветственото си слово изпълнителният директор на „Бранд Медия България”, собственик на Портала на българските общини, Боян Томов подчерта, че Kmeta.bg ще продължава да е в полза и подкрепа на градоначалниците. „Ще отличаваме общини, които в различни свои инициативи се справят добре”, заяви още Томов.

„Инициативата на Kmeta.bg е изключително правилна и подходяща, за което имате моите адмирации”, заяви управникът на Челопеч Алекси Кесяков, който получи наградата си от изпълнителния директор на „Екобулпак” Видьо Видев.

Кесяков призна, че обществото ни се нуждае от подобна информираност за дейността на общините и пожела успех в предстоящите инициативи на Kmeta.bg.

Заместник-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев връчи наградата на кмета на Горна Оряховица Добромир Добрев. „За мен е удоволствие и чест да участвам в награждаването на Kmeta.bg. Опазването на околната среда е наша обща грижа - тя не е само на държавата или общините. Чрез съвместно партньорство можем да постигнем добри резултати”, заяви заместник-министърът и приветства градоначалника на Горна Оряховица.

От своя страна Добромир Добрев благодари за признанието и пожела „Кмет на месеца” да продължи да стимулира работата на местните администрации, както досега.

 Информация и снимки: Kmeta.bg

53749bbdb0f65 large53749f12736b1 large

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица