1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Промени в движението във връзка с празничните прояви

IMG 0428Предстоящите празнични прояви в Горна Оряховица налагат промени в движението в централната градска част.

28 май /вторник/, Ден на преклонение и почит пред героите на Горна Оряховица

От 21.00 ч. на пл. „Георги Измирлиев” започва тържествена заря-проверка.

Заради провеждане на мероприятието от 20.30 ч. до приключването му ще бъде спряно движението по следните маршрути: ул. „Цар Освободител” от кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І” до НЧ „Напредък-1869”; ул. „Иван Вазов” от кръстовището с ул. „Янко Боянов” до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І”; ул. „Св. Княз Борис І” от кръстовището с ул. „Цар Освободител” до кръстовището с ул. „Елена Грънчарова” и ул. „Янко Боянов”.

29 май /сряда/ Празник на Горна Оряховица

Провеждането на тържествена церемония от 11.00 ч. на пл. „Георги Измирлиев” ще затвори за движение на автомобили централната градска част от 10.45 ч. до 12.00 ч. Движението ще бъде спряно по ул. „Цар Освободител” от НЧ „Напредък-1869” до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І”.

30 май /петък/ Празник на горнооряховския суджук

Празничното шествие от НЧ „Напредък-1869” до парк „Градска градина” ще затвори движението за автомобили от 16.30 ч. по следния маршрут: ул. „Цар Освободител” от пресечката с ул. „Георги Измирлиев” /пред НЧ „Напредък -1869”/ до Община Горна Оряховица, ул. „Иван Вазов” от пресечката с ул. „Св.Княз Борис І” до ул. „Янко Боянов” и ул. „Янко Боянов” от пресечката с ул. „Иван Вазов” до пресечката с ул. „Ал.Стамболийски”. Движението по маршрута ще бъде възстановено след преминаване на шествието /около 18.30 ч./

Заради провеждане на празника в парк „Градска градина” от 16.30 ч. до приключване на мероприятието /около 23.00ч./ затворени ще бъдат ул. „Ал. Стамболийски” от пресечката с ул. „Янко Боянов” до парк „Градска градина” и ул. „Пирот” от пресечката с ул. „Македония” до пресечката с ул. „Хан Аспарух”.

31 май /събота/ Празник на горнооряховския суджук

Провеждането на Празника на горнооряховския суджук в парк „Градска градина” налага затваряне на движението от 09.00ч. до приключване на мероприятието /около 23.00ч./ по ул. „Ал. Стамболийски” от пресечката с ул. „Янко Боянов” до парк „Градска градина” и ул. „Пирот” от пресечката с ул. „Македония” до пресечката с ул. „Хан Аспарух”.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица