1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

С грандиозно парти под дъжда и светлинно-звуков спектакъл завърши празникът в Горна Оряховица

DSC 0990Грандиозно музикално парти разтърси площад „Георги Измирлиев” на финала на празничния ден в Горна Оряховица. Въпреки проливния дъжд стотици горнооряховчани пяха и се забавляваха заедно с Вокален състав „Нова музика”, балет „Калина”, балет „Грация, Део, Ice Cream, Ники Манолов, Любо Киров.

От началото до края на близо 4-часовия концерт, горнооряховската публика с изключителна емоция подкрепяше изпълнителите на сцената. Въпреки проливния дъжд, площадът на града се оказа малък, за да побере желаещите да се забавляват.

Първи на сцената излязоха звездите на „Нова музика”, които заедно с балет „Калина” заредиха зрителите с положителна емоция. Градусът на настроението скочи на максимум, когато на сцената се качи Део, а още по-горещо стана, когато любимецът на всички облече черно-бяла фланелка на „Локомотив ГО”.

Страстите на площада се разгориха още повече след появата на Ice Cream, които взривиха площада с песента си “Захир“. На тазгодишните награди на БГ Радио групата спечели награда за видеоклип към песента. Хип-хопърите накараха стотиците си фенове да скачат в ритъм и да пеят заедно с тях. След Ice Cream, мокрите купонджии посрещнаха на сцената Ники Манолов и балет „Грация”. Талантливият горнооряховчанин накара присъстващите да танцуват и да забравят за лошото време с хитовете си.

Кулминацията на вечерта бе харизматичният Любо Киров. Култовият певец взриви публиката с някои от най-емблематичните си парчета. Море от вдигнати ръце посрещна класиките „Сбогом моя любов“ и „Purple Rain”. За финал Любо подари на всички песента „Заедно“, която изпя заедно с Ники Манолов, Богомил Бонев и Иван Иванов.

След него на сцената излезе кметът инж. Добромир Добрев, който поздрави горнооряховчани и благодари на всички, които направиха възможен този спектакъл. Всички очакваха с нетърпение празничните илюминации. След като публиката на площада извика заедно с градоначалника „Честит празник, Горна Оряховица” площад „Георги Измирлиев” бе озарен от невероятен светлинно-звуков спектакъл. Дори проливният дъжд, като по поръчка спря да вали макар и само за няколко минути.

Така с много емоции и настроение завърши празникът в Горна Оряховица.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица