1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Историческият музей събира детски спомени

IMG 0567От 1 юни ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-ГОРНА ОРЯХОВИЦА въведе ново лятно работно време за удобството на своите посетители. Желаещите да посетят музея, ще имат тази възможност от понеделник до събота от 9:00 до 18:00 часа. Акцент в летните прояви на Исторически музей – Горна Оряховица ще бъде откриването на изложбата „Детето с мен” на 21.06.2014 година.

В тази връзка се обръщаме към хората, които пазят жив спомена за своето детство. Всички пазим в старите ракли играчките, които са ни помогнали за социализацията през годините на израстване, допринасят за единното мислене и себе осъзнаване, за изграждането ни като хора. Най-ярките спомени от детството ни отвеждат до луди игри и щури забавления, както казва Екзюпери – „Всички ние произхождаме от своето детство”! За това служителите на Исторически музей, организират акция за събиране на стари снимки, играчки, и спомени от детството, които да подредят, за предстоящата изложба, посветена на детето. Нека покажем на нашите деца игрите и играчките, с които израснахме, как те успяха да ни изградят като личности!

До 14 юни, Музеят е отворен да събере всички онези запазени от вас детски спомени, за да ги експонира в изложбата, която ще се открие на 21 юни.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица