1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

„Мъжът на жена ми” на Мариус Куркински на горнооряховска сцена

Magat_na_gena_miНа 9 юни /понеделник/ от 19.00 ч. в салона на читалище „Напредък – 1869” град Горна Оряховица ви очакват час и половина смях с новата постановка на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна.

„Мъжът на жена ми” - Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Персонажите в спектакъла живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, а не се променят. Но театралната комедия не е смях, а предизвикване на радост. Радост от съпричастие между публика и актьори. Съпричастие между автор, театрални епохи, информация за човешката природа! Порив за обич към човека до теб.

Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Веселин Анчев и Леонид Йовчев.

Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Според режисьора, пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл.

Мария Сапунджиева, Веселин Анчев и Леонид Йовчев са идеалният екип за постановката, според Мариус Куркински, защото са много талантливи и всеотдайни.

Билети може да резервирате на тел. 0886 436 456 всеки ден от 16 до 20 часа и да закупите в читалище „Напредък – 1869” Горна Оряховица в работни дни от 16:00 до 18:30 часа. Редовна цена – 10 и 12 лв. Отстъпка за учащи, пенсионери и групи над 10 души.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица