1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Промени в движението във връзка с автомобилно рали „Купа Раховец”

IMG 7038Във връзка с провеждането на автомобилно рали „Купа Раховец” на 7 юни /събота/, организацията на движение и затварянето на улици в града, ще бъде проведено на два етапа, както следва:

ЕТАП І – от 09:30 часа до приключване на събитието, ще бъде затворена за движение ул. „Мано Тодоров”, в частта й между улиците „А.Чартазанов” и „Васил Априлов”, включително подходите за Спортна Зала „Никола Петров”;

ул.”Васил Априлов” – в частта между улиците „Мано Тодоров” и „Драгоман”

ЕТАП ІІ – от 12:30 часа до приключване на събитието, за движение ще бъдат затворени следните улици – „Цар Освободител” от кръстовището й с ул. „Св.Княз Борис І” до кръстовището й с улица „Георги Измирлиев”; ул. „Иван Вазов” от кръстовището й с ул. „Янко Боянов” до кръстовището й с ул.”Св. Княз Борис І”; улица ”Св. Княз Борис І” в частта й между улиците „Янко Боянов”/”Елена Грънчарова” и ул.”Цар Освободител”

 

Стартът на рали „Купа Раховец” ще бъде даден в 11.00 ч. Състезанието ще премине в два етапа-скоростна обиколка на стадион „Локомотив” и майсторско управление на пл. „Георги Измирлиев”. Финалът и награждаването ще бъдат пред Община Горна Оряховица.

Автомобилите ще бъдат разделени в два класа: до 1800 куб. см. и над 1800 куб. см. С един автомобил не може да участва повече от един състезател. Един състезател не може да участва с повече от един автомобил включително и в двата отделни класа. Състезанието ще се проведе изцяло върху асфалтова настилка при спряно движение и обезопасено трасе. Във всеки клас ще бъдат наградени класиралите се на І, ІІ и ІІІ място. Те ще получат купа и предметни награди. Купата на Кмета ще бъде връчена на най-атрактивно представилия се състезател.

 

 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица