1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Изпълнители от пет държави ще вземат участие в ІХ Международен конкурс „Нова музика”

 nova-muzika-plakat-201465 заявки са постъпили до момента за участие в ІХ Международен конкурс за изпълнители на популярна песен „Нова музика”, който ще се проведе на 7 и 8 юни /събота и неделя/ в Горна Оряховица. Участие са заявили изпълнители от Молдова, Сърбия, Македония, Косово, Варна, Бургас, Поморие, Добрич, Казанлък, Севлиево, Велико Търново, Попово, Търговище и Горна Оряховица.

Певците ще бъдат разделени в 4 възрастови групи. Най-много са заявките за участие в 3-та възрастова група, където ще се състезават певцина възраст от 14 до 17 години. Най-малкият участник в конкурса е 4-годишният Крис Менев от Горна Оряховица.

Изпълненията на участниците ще бъдат оценявани от жури, което тази година е в състав Маргарита Хранова, Мая Райкова, Нора Караиванова, Валентин Тонков и Шеки Ходжа, Албания.

Официалното откриване на ІХ Международен конкурс за изпълнители на популярна песен „Нова музика” е насрочено за 7 юни от 17.00 ч. Награждаването на победителите и Гала концертът ще бъдат на 8 юни от 18.30 ч.

 bro6ura 1 и 2 2014 г.new-page-001

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица