1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Над 200 състезатели мерят сили в започналия Държавен шампионат по спортна акробатика

IMG 360820 клуба с над 200 състезатели от цялата страна вземат участие в Държавния шампионат по спортна акробатика за всички възрасти, който се поревежда от 10 до 15 юни в Горна Оряховица. Домакин на надпреварата е Спортна зала „Никола Петров”. В състезанието вземат участие клубове от Варна, Габрово, София, Ботевград, Бургас, Русе, Димитровград, Айтос, Лом, Плевен, Търговище, Сливен, Своге и Хасково. Горна Оряховица се представя от СКА „Локомотив” и СК „Джим денс”.

Държавният шампионат бе официално открит тази сутрин в присъствието на Генералния секретар на Българската федерация по спортна акробатика Николина Христова. Гост на церемонията бе и кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев. В началото на шампионата бяха произнесени клетви за спазване на феърплей от името на състезателите и на съдиите.

Шампионатът започна с квалификация и отборно състезание при най-малките. Утре са финалите при децата. В четвъртък и петък са състезанията при младшата възраст, а в събота и неделя е надпреварата при най-големите.

Държавният шампионат по спортна акробатика се организира от Българска федерация по спортна акробатика със съдействието на Община Горна Оряховица и с подкрепата на фирми от местния бизнес.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица