1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Данъците към Община Горна Оряховица могат да се плащат чрез Easypay и ePay

IMG 0428Данъкоплатците от страната и чужбина вече могат да плащат задълженията си към Община Горна Оряховица чрез Easypay и ePay. Модерната услуга стана възможна след като кметът на Общината инж. Добромир Добрев подписа споразумение за предлагане на услугата с дружествата Easypay и ePay. Така Горна Оряховица стана първата община след областния център Велико Търново, внедрила модерно и европейско обслужване за данъкоплатците.

Хората могат да плащат автоматично всички местни данъци и такси, от която и да е точка на страната в касите на Easypay и по интернет от целия свят чрез системата ePay. Плащането се извършва бързо, евтино и много лесно само със съобщаване на ЕГН за физическите лица или ЕИК на фирмите. Таксите за плащане от каса на Easypay е минимална-от 1 до 5 лв. върху общата сума за всички данъци. Таксата през интернет (ePay) само за един данък е 0.40 лв. Интернет плащането се извършва след надлежна регистрация в сайта на ePay и следване на всички указателни стъпки.

Чрез новата услуга местните данъци магат да се плащат без да се носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Не е нужно да се попълват каквито и да е документи.

2 286 са касите и офисите на Easypay в цяла България. В Горна Оряховица дружеството има 9 каси, а в Долна Оряховица-1 каса.

Подробна информация за офисите на Easypay в България може да бъде намерена на: http://www.easypay.bg/?p=office_list. Офисите са с гъвкаво работно време, а повечето от тях работят и в почивни и празнични дни. Easypay работи с каси и в страни като Турция, Кипър, Гърция, САЩ, Канада, Австралия.

Новата услуга на автоматично разплащане на данъците улеснява много гражданите. Тя е от полза най-вече на живеещите извън общината и пести време, нерви и пари. Повишава се и събираемостта на местните приходи.

Облекчаването на административните услуги и предоставяне на широка възможност за избор от страна на гражданите, както и приближаване на администрацията до тях са едни от основните приоритети в работата на кметския екип на Общината.

Списък на касите на Easypay в Горна Оряховица и в Долна Оряховица

Горна Оряховица

ул. „Мано Тодоров” №7 А Кауфланд

Глобъл Нет Солюшънс

Горна Оряховица

ул. „Янко Боянов” №5

Хенди-Тел ЕООД

Горна Оряховица

ул. „Св. княз Борис І” №10

Централна Кооперативна Банка

Горна Оряховица

ул. „Св. Княз Борис І” № 1

Космо България Мобайл ЕАД

Горна Оряховица

ул. „Вичо Грънчаров” № 10

Кредитур ООД

Горна Оряховица

Ул. „Вичо Грънчаров” №2 Г

М и ВМ Експрес ООД

Горна Оряховица

пл. „Георги Измирлиев” №2 А м-н ЦБА

Изипей АД

Горна Оряховица

ул. „Св. Княз Борис І” №1

Първа Инвестиционна банка

Горна Оряховица

ул. „Георги Измирлиев” №2 А

ЕТ Интел-Румен Митев

Долна Оряховица

ул. „Христо Попов” №1

Славчеви ООД

 

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица