1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Успех за горнооряховските акробати

IMG 36086 комплекта златни, 4-сребърни и 5-бронзови медала завоюваха горнооряховските акробати на Държавния шампионат по спортна акробатика за всички възрасти. Надпреварата се проведе в Спортна зала „Никола Петров”. В състезанието взеха участие спортисти от 20 клуба от цялата страна.

Горнооряховските акробати се представиха изключително успешно в шампионата. Момчетата от 6-8 г. от СКА „Локомотив” завоюваха трето място в отборното класиране. При момичетата в същата категория Калина Козлева от СК „Джим денс” се класира на второ място, а Наталия Тодорова от СКА „Локомотив” е трета. При смесените двойки-младша възраст Маринела Люцканова и Ивайло Люцканов от СКА „Локомотив” завоюваха златните медали на баланс. Злато на баланс спечелиха и тройката жени-младша възраст Александра Александрова, Елена Ангелова и Радостина Стефанова от СКА „Локомотив”. Бронзовият медал е за Йоана Александрова, Никол Стефанова и Цветелина Савова от СК „Джим денс”. При смесени двойки-младша възраст на темповата композиция злътните медали са за Маринела Люцканова и Ивайло Люцканов от СКА „Локомотив”. Двамата спечелиха първото място и в шампионата. В категория тройки жени-младша възраст златото на баланса е за Александра Александрова, Елена Ангелова и Радостина Стефанова от СКА „Локомотив”, Йоана Александрова, Никол Стефанова и Цветелина Савова от СК „Джим денс” завоюваха бронзови медали. Двете тройки дублираха постиженията си и в шампионата. При двойките жени-старша възраст Нелина Иванова и Дарина Божилова от СКА „Локомотив” са втори на баланс, в темповата композиция и в шампионата.

Горнооряховските акробати се изкачиха общо 15 пъти на стълбичката на победителите.

Държавният шампионат по спортна акробатика бе организиран от Българска федерация по спортна акробатика със съдействието на Община Горна Оряховица и с подкрепата на фирми от местния бизнес.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица