1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Наградиха финалистите от ХХХ-те „Ученически игри”

IMG 3838Пет отборни и три индивидуални отличия бяха връчени на днешната церемония по награждаване на финалистите от ХХХ-то издание на „Ученически игри” в Горна Оряховица. Тази година в надпреварата се включиха 84 отбора по 8 вида спорт, разпределени в три възрастови групи. Спортните тимове са с 12 повече от предходната година. Наградите на победителите бяха връчени от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. Градоначалникът поздрави младите спортисти и им пожела весела ваканция, а през новата учебна година да продължат да тренират със същата борбеност, за да завоюват  нови победи.

С плакети и грамоти бяха отличени: отборът по хандбал момчета V-VІІ клас при СОУ „Георги Измирлиев”, класирал се на първо място; отборът по бадминтон момичета V-VІІ при ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, класирал се на първо място; отборът по тенис на маса момичета V-VІІ клас при СОУ „Вичо Грънчаров”, заел четвърто място; отборът по волейбол момичета V-VІІ клас при ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Долна Оряховица, класирал се на девето място и отборът по бадминтон девойки VІІІ-Х клас при СОУ „Георги Измирлиев”, заел пето място.

Връчени бяха и три индивидуални награди. Любослав Димитров-хандбал бе отличен като най-добър реализатор с 65 гола. Призът за най-добър състезател на игрите по бадминтон получи Христомира Поповска. Отличена бе и Маринела Славова, завоювала трето място в индивидуално класиране по тенис на маса.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица