1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Отново отличия за талантите от Горнооряховската школа на Аделина Колева

decaГранд При от конкурса „Звезден път“, Разград – 2014 г. завоюва Кристина Иванова. Криси е ученичка на Аделина Колева и солистка на ВС „Нова музика“. За трети пореден път през тази година Кристина е носителка на най-голямата награда от музикални конкурси за изпълнители на популярна песен.

В първа възрастова група, малките таланти от ВС "Патиланци" обраха наградите на конкурса. Децата работят под ръководството на вокалния педагог Мая Колева. Първа награда в най-малката възрастова група завоюва Мария Арсова. Втора е Мария-Магдалена Любенова, а третатанаграда е за Ерик Пламенов. Малкият талант завоюва и специален приз от конкурса.

Втора и трета награда във втора възрастова група завоюваха Лия Лоида и Кристияна Петкова, също ученички на Гоорноряховската вокална школа на Аделина Колева.

Втора награда и годишна степендия от Международния фестивал „Слънце, радост, красота“ в Несебър спечели Йордан Рангелов. Дани е от Пловдив и също е възпитаник на Аделина Колева.

Награда за аранжимент за песента „Вълшебен остров“ в категория „Авторска песен“ от ІІ-то издание на конкурса „Златни искри“ във Варна завоюва още една възпитаничка на горнооряховската школа – Божена Върбанова, която е от черноморската столица. Като гости на конкурса бяха поканени

и още две момичета от голямото семейство „Нова музика“ – Пресияна и Мирела Димитрови от Русе. Те са миналогодишните носители на Гранд При и първа награда от І-то издание на конкурса „Златни искри“.

Пресияна Димитрова, носителка на миналогодишната награда Гран При от най - сериозния детски конкурс в Европа – „Славянски базар”, Беларус отново е поканена за участие. Тя ще се включи в Гала концерта на тазгодишното издание. Пресияна ще пее заедно с Лили Иванова на вечерта на българската музика в Беларус.

KristinaMariaMaria i Еriknagrada-MarianagradanagradiPetja

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица