1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ръководството на ОФК „Локомотив” представи новите попълнения в отбора

IMG 5161Седем нови футболисти са привлечени за новия полусезон в ОФК „Локомотив”. Те бяха представени на официална пресконференция на клуба. Новите попълнения са Радослав Рашков (Любимец), „етърците” Мариян Иванов, Тодор Чирпанов и Николай Иванов, Илия Карапетров (Пирин ГД)/, Йордан Апостолов (Ботев ВР)/ и Добромир Петров (Видима Раковски). Официално бе представен и новият старши треньор на отбора Сашо Ангелов. Негов помощник ще бъде Милчо Сирмов. „В щаба остава и Ценко Гавазов. Ще се ползваме от неговия професионален опит”, заяви президентът на клуба Бончо Генчев.

„След 22 години се прибирам у дома. Имам амбиция да направя добър отбор. Рано е още да се каже, че отборът е окомплектован, но на 2 август тимът ще бъде в идеално игрово, физическо и психическо състояние”, категоричен бе новият старши треньор.

Селекцията в обора на „Локомотив” все още не е приключила. На проби са още няколко момчета, чиято съдба ще се реши след контролните срещи. Това са Пламен Илиев ( Спартак ПЛ), Атанас Димитров( Банско), Николай Илиев ( Калиакра), Радослав Байчев( Kapfenberg Sportverein (KSV) Австрия и Лилян Маринов (спортен колеж на Тотнъм).

Преди старта на лятната подготовка „Локо” напуснаха Йордан Петров, Любомир Стефанов, Даниел Панайотов, Ивайло Стефанов, Тихомир Кънев и Николай Петров.

„ОФК „Локомотив” е в стабилно финансово състояние. Нямаме проблем с лицензите. На етап сме подписване на договори и привличане на нови футболисти. Смятам, че мястото на отбора е в професионалния футбол”, увери Бончо Генчев.

Проведени бяха срещи с бизнеса. Бюджетът на клуба до края на годината е 190 000 лв. За известна част от приходите ще се разчита и на продажбата на билети. Бюджетът за 2015 г. ще се формира в зависимост от представянето на отбора в групата и от целите, които ще си поставим, заявиха от ръководството на клуба.

След проведената среща тази седмица, която премина под патронажа на кмета инж. Добромир Добрев и на която горнооряховският бизнес бе широко представен, имаме уверението на близо 40 рекламодатели, че ще помагат. Част от бюджета ще се осигури от 4-5 по-големи фирми, казаха още от ръководството „Локомотив”.

IMG 5136IMG 5146

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица