1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Започва изграждането на шест детски площадки

sn.Obshtina G.Oryahovica arhivШест нови детски площадки ще бъдат изградени със средства от капиталовите разходи. Пет от тях ще са в Горна Оряховица - в детските ясли „Еделвайс” и „Зорница”, в междублоковите пространства на кв. „Пролет” и на ул. „Цар Освободител” и една ще има в с. Правда. Вече са избрани изпълнителите на обектите и предстои да започне изпълнението им. Площадките ще бъдат съобразени с изискванията на Наредбата за безопасност.

За изграждането на детските площадки са предвидени общо 80 000 лв.

Приключи изграждането на системи за пожароизвестяване и видеонаблюдение на Дневния център за деца с увреждания и на Дневния център за възрастни с увреждания. Поставените камери ще осигуряват контрол на външното пространство към входовете на двата центъра. Обектите са от поименния списък за капиталови разходи за 2014 г. , а предвидените средства са в размер на 14 200 лв.

Предстои изграждане на ограда на гробищния парк в Драганово. Избран е изпълнител, а предвидените средства са 15 000 лв. от капиталовите разходи.

Предстои и изграждане на отоплителна и вентилационна системи в НЧ „Напредък-1869”. И за този обект вече има избран изпълнител, а средствата също ще бъдат от капиталовите разходи.

Picture 001

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица