1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ОФК "Локомотив" Горна Оряховица победи "Литекс" Ловеч в контрола

10155

С престижна победа се поздравиха играчи и фенове на ОФК „Локомотив” Горна Оряховица. В контролна среща изиграна на 07.09/неделя/ , горнооряховските железничари победиха като гости „Литекс” в Ловеч с резултат 1:2.
В 33-тата минута Антонии Балъков откри резултата в мача с добре премерен удар  от границата на наказателното поле. В края на полувремето Янаки Смирнов покачи резултата на 0:2 след центриране от корнер. За домакините гола бе отбелязан от Ивелин Аладжов в 85-тата минута. Горнооряховският отбор изигра поредният си добър мач за сезона. Сред официалните гости на стадиона в Ловеч бяха и кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев и председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, които бяха много доволни от победата. Във временното класиране , Локо се намира на 5-то място с актив от 9 точки. Головата разлика на отбора е 13:7 като с това , отборът отново се нарежда на челното място по най-много отбелязани голове , както беше и през миналия сезон.
Следващият мач на черно-белите е на 13.09 /събота/ на градския стадион „Локомотив” срещу отбора на Черноморец. Срещата е с начален час 17:00, а цената на билета е 3лв.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица