1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Спорт и забавления се срещат отново в третото издание на ФАМИЛАТЛОН в Горна Оряховица

FamilatlonFinalТретото издание на ФАМИЛАТЛОН в Горна Оряховица ще се проведе на 20 септември /събота/, в рамките на Европейската седмица на мобилността 16-22 септември. Стартът ще бъде даден в 10.30 ч. в парк „Градска градина”. Празникът се организира от Община Горна Оряховица и Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” и със съдействието на Исторически музей.

ФАМИЛАТЛОН е празник на семейството и спорта. Форматът се основава на три основни принципа:движение, семейство, екологичен начин на живот. В парк „Градската градина” ще бъдат разположени различни ателиета. В тях могат да се включат семейства, които предварително са получили своята карта за ориентиране. Раздаването на картите ще се извършва в първото ателие. Участниците могат да се включат в състезания с тротинетки, ролери, въжен тролей, волейбол, плажен тенис, различни демонстрации и томбола. Организаторите обещават много приятни изненади.

В парк „Градската градина” ще бъдат разположени контейнери за стари батерии и контейнер за отпадъци от електрическо и електронно оборудване. Те са осигурени от „Трансинс”. Със съдействието на „Екобулпак” в чували за разделно събиране ще се събират пластмасови отпадъци за рециклиране.

Спомоществователи на спортния празник са още Асоциация Родители, Училища Европа, Спортни магазини ARR и др.

Във второто издание на ФАМИЛАТЛОН миналата година се включиха над 300 горнооряховски семейства.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица