1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховският младежки парламент кани на концерт за виното и любовта

posterЗа поредна година Горнооряховският младежки парламент и Младежки театър „Алтернатива” организират на 14 февруари концерт, посветен на виното и любовта. Празникът за любителите на виното и ценителите на любовта ще премине под надслов „ВИНОвно ВЛЮБЕНИ”. Концертът ще започне в 17.30 ч в салона на НЧ „Напредък-1869”. Участие ще вземат Стелияна Христова, Робърт Ангелов, Иван Иванов, Рафаел Пашамов, Радостина Стоянова, Георги Събев, балетите "Етна", "Калина", "Грация", "SWAG", както и Младежки театър "Алтернатива". Изпълнителите са само част от изненадите подготвени от екипа на Горнооряховския младежки парламент.

Младите хора са изработили 1000 „валентинки”, които вече се раздават из града, както и специални афиши и покани.

И тази година на 14 февруари пред НЧ „Напредък-1869” ще бъде поставено платно, закупено със съдействието на жените от ГЕРБ, на което всеки ще може да запише посланието си за празника.

На този ден още през 14 век става традиция да се разменят любовни послания под формата на т. нар. „валентинки”. Но дали е традиция или не, важното е, че ще обърнете внимание на близките си хора, ще поднесете своето внимание в едно сърце и ще демонстрирате приятелство, споделят младите хора и канят всички свои съграждани на празничния концерт.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица