1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Христо Гърбов гостува на горнооряховска сцена с „Министърът женкар”

4954077 origДраматичен театър „Сава Огнянов” Русе гостува на горнооряховска сцена с постановката „Министърът женкар” по комедията „Новото пристанище” на Ст. Л. Костов. Спектакълът ще се играе на 23 октомври (четвъртък) от 18.30 ч. на сцената на НЧ „Напредък 1869”.

Зрителите ще се забавляват и ще разберат, че министерския пост не е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти. Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова - сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет. В главната роля публиката ще види актьорът Христо Гърбов. На сцената ще му партнират още Венцислав Петков, Иля Пепеланов, Косьо Станев, Любомир Кънев, Тихомир Благоев, Антония Чепарова, Ясена Господинова, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Яна Стефанова-Хернани. Режисьор на спектакъла е Пламен Панев, а сценографията е дело на Цанко Цанев.
Билети могат да се заявят на тел.: 0886 436 456 всеки ден от 15.00 до 20.00 часа или да се закупят на касата на читалището всеки работен ден от 16.00 до 18.00 часа. В деня на представлението билети ще се продават от 11.00 до 18:30 часа. Цена 10.00 и 12.00 лв. Организаторите са предвидили отстъпки за учащи, пенсионери и групи.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица