1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Над 200 малки гимнастички участваха в първия турнир „Зимни принцеси” в Горна Оряховица

hudogestvena-gimnastika-1Над 200 малки гимнастички от цялата страна се включиха в първия турнир по художествена гимнастика ”Зимни принцеси”, който се проведе в Горна Оряховица. Домакин на състезанието бе спортна зала „Никола Петров”. В надпреварата взеха участие деца набор 2004-2010 г. В турнира се включиха и малките гимнастички на клуба по художествена гимнастика „Локомотив Елеганс”, който съвсем наскоро бе създаден в Горна Оряховица. Те участваха в категориите танц с обръч, с въже и с топка.

Децата 2009-2010 г. на „Локомотив Елеганс“ завладяха публиката и журито с танца с топки „Палави снежинки“ и грабнаха първото място. Десет горнооряховски момичета набор 2004-2005 г. пък станаха втори с танца си с обръч „Испански ритми“. А „Джудженца с въженца“ донесе третото място на децата 2006-2008 г. от „Локомотив Елеганс“
Организацията на турнира бе координирана от клуб „Етър Елит” – Велико Търново, които решиха тази година състезанието да се проведе в Горна Оряховица, за да се популяризира художествената гимнастика в града. Съорганизатори на „Зимни принцеси“ са Община Горна Оряховица и ОП „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

Всички участници в първия турнир по художествена гимнастика получиха лакомства, осигурени от "Захарни заводи" АД.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица