1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Децата от група „Червената шапчица” на ЦДГ „Ален мак” се състезават в световна класация

3045577 origБлогът на децата от „Червената шапчица” от горнооряховската ЦДГ „Ален мак” е сред българските финалисти в най-престижната световна класация за образователни уеб ресурси Edublog Awards. Групата претендира за отличието в категорията Най-добър блог на класа, за място в която се пребори с номинирани от цялата страна.
Edublog Awards са основани през 2004 г. с идеята да представят и насърчават образователните ценности на социалните мрежи, медии и на интернет като цяло. Чрез номинираните във всички категории пък на преподавателите се дава възможност да черпят идеи, които впоследствие да прилагат в различните контексти, в които ги поставя професията им.
Блогът на „Червената шапчица” е разработен от старши учителят в групата Милка Тодорова. В него се поместват както случки от ежедневието на децата, така и информация за проекти, по които работи ЦДГ „Ален мак”, съвети към родителите, рождени дни и пр. За наградата блогът на „Червената шапчица” е предложен от преподавателя в СОУ „Летец Христо Топракчиев” в Божурище Антоанета Миланова.
Наградата няма финансово измерение, но за децата тя ще бъде особено ценна. Победителите ще бъдат определени с гласуване в интернет. Всеки, който иска да подкрепи „Червената шапчица”, може да намери подробности за начина на гласуване на:
http://4ervenata6ap4ica.weebly.com/105310401063104010511054/100

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица