1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Деца от Общината подредиха благотворителна Коледна изложба в помощ на 9-годишния Алекс

IMG 0600Благотворителна изложба-базар на Коледни картички и сурвакници е подредена на първия етаж в Младежки дом в Горна Оряховица. Изложени са близо 150 сурвакници и над 440 коледни картички. Експозицията включва и много Коледни сувенири, свещници, елхички. Всички експонати са изработени от деца от учебните и детски заведения в Общината, както и от потребителите на Дневния център за възрастни с увреждания.

Коледен поздрав към гостите в Младежкия дом отправиха изпълнителите от Вокална група при СОУ „Вичо Грънчаров” и децата от ЦДГ „Първи юни” и ЦДГ „Бодра смяна”.

Всеки, който желае може да посети Младежки дом и да си купи сурвакница, картичка или Коледен сувенир, изработени с много желание и старание от децата.

Тази година средствата събрани от благотворителната изложба ще бъдат в подкрепа на 9-годишния Александър Савов.

В помощ на Алекс в сряда вечер в НЧ „Напредък – 1869” се проведе и благотворителен концерт и стотици горнооряховчани отново засвидетелстваха своята подкрепа към момчето.

В концертната програма се включиха Балет „Етна”, Балет „Грация”, КСТ „Ксани денс”, Адриана Съботинова, Иван Иванов и фолк изпълнителят Галин.

Благотворителният концерт бе организиран със съдействието на Община Горна Оряховица и фирми от местния бизнес.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица