1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Артистите от Балет „Грация” посрещнаха Дядо Коледа и елена Сами

IMG 1306В първия зимен ден артистите от Балет „Грация” подариха на горнооряховчани пъстър Коледен концерт с много изненади. Домакин на концерта бе Община Горна Оряховица. Първи на сцената излязоха най-големите балерини, а след тях танцуваха „принцесите Анастасии” от начинаещата група. В концертната програма се включиха артистите от всички групи на балета, в който се занимават над 70 деца. На сцената се редуваха полка, тарантела, класически и модерен балет.

Танцовата феерия беше прекъсвана от забавна викторина на балетна тема. Специален поздрав имаше от ОДЗ „Елена Грънчарова”, където групи по танци води ръководителката на балета Соня Георгиева.

Кулминацията на празника бе пристигането на Дядо Коледа, който бе придружен от елена…Сами - дог бордо, който с внушителните си размери и сънлив характер се предаде в детските ръце. Последваха дълги фотосесии с добрия старец и неговия симпатичен придружител.

На финала на концерта балерините и тяхната ръководителка Соня Георгиева благодариха на всички приятели, помагали на изкуството през годината.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица