1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

От Община Силистра канят горнооряховски поети за участие в конкурс за любовта

konkursНационален поетичен конкурс „Любовта е пиянство или пиянство от любов” обявяват от Община Силистра и литературно сдружение „Реката и приятели”. Поетичната надпревара, която се провежда за ХІV-ти път е посветена на 14 февруари – Ден на Св. Трифон Зарезан и Св. Валентин.

Конкурсът е анонимен и право на участие в него имат творци над 18 години. Желаещите да участват трябва до 11 февруари 2015г да изпратят голям плик, който да съдържа едно стихотворение, непубликувано и напечатано в 3 екземпляра и малък, запечатан плик с личните данни на автора: трите имена, адрес, e-mail, телефон и кратка творческа биография. Творбите могат да се изпращат на адрес: 7500 - Силистра, ул. „С. Велики” №33, Община Силистра, стая 314, за конкурса „Любовта е пиянство или пиянство от любов”.

Творбите ще се оценяват от тричленно жури. Ще бъдат връчени три парични награди: първа – 200 лв., втора – 150 лв. и трета – 100 лв. Изпратените произведения не трябва да бъдат публикувани до обявяване на резултатите от конкурса, както и да не са се състезавали в други конкурси. Наградените на първите три места от ХІ до ХІІІ издание на конкурса, нямат право да участват в следващите 2 години.

Награждаването на победителите ще се състои на 20 февруари 2015 г.

Конкурсът е под патронажа на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов.

 

Информация за конкурса може да се намери на този адрес:

http://www.silistra.bg/news.php?id=2561

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица