1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховските баби - мажоретки гостуват на Мира Добрева в предаването „Отблизо” по БНТ

sn.Detelina_NenovaСъстезателките от Групата за здраве „Божур” към Спортния клуб за ветерани спортисти „Локомотив – 2004” гостуват в предаването „Отблизо” на Мира Добрева по БНТ. То е посветено на възрастните хора, които живеят активно и пълноценно. Предаването ще се излъчи на 1 февруари (неделя) от 11.00 ч.

Горнооряховската група за здраве води началото си от 1970 г. СКВС „Локомотив – 2004” членува в Българската асоциация „Спорт за всички”. През 1992 година 40 жени и мъже от Горна Оряховица се представят на ІV –ят Световен конгрес „Спорт за всички” под патронажа на МОК във Варна.

През Годините Горна Оряховица многократно домакинства държавните прегледи по гимнастика. През 2014 г. градът посрещна 25 клуба и групи за здраве от страната за ХХХІІ Държавен преглед по гимнастика. Пред публиката в препълнената Спортна зала „Никола Петров” се представиха над 530 участници на възраст между 60 и 90 години.

Горнооряховските баби – мажоретки се подготвят под вещото ръководство на методиста Росица Генчева. Спортистите вземат активно участие както в местни празници, така и на всички зонални и държавни прегледи в страната.

Горнооряховската група се представи отлично и на Х – ят традиционен празник „Спортът, здравето и активното дълголетие” в София, по случай 50 – годишнина на пенсионерските спортни клубове.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица