1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Наградиха победителите в конкурса за мултимедийна презентация, посветен на Левски

IMG 2429Кметът на Общината инж. Добромир Добрев награди победителите в конкурса за мултимедийна презентация на тема „Васил Левски – в миналото и настоящето”. Това стана на церемония в Художествена галерия „Недялко Каранешев”. На награждаването присъстваха още заместник – кметът Йорданка кушева, директорът на дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки” Милена Николова, директори на училища, учители и ученици.

В конкурса се включиха общо 62 деца от училищата в общината, разпределени в екипи.

Участниците в конкурса бяха разделени в две възрастови групи – V – VIII клас и от IX – XII клас. Работата им бе оценявана от журитетна комисия по няколко критерия – достоверност и автентичност, оригиналност и естетическо оформление на презентацията, езикова и стилистична култура, лична позиция.

Победител в първа възрастова група е екипът на ОУ „Климент Охридски” - Драганово. На второ и трето място са класирани екипите на СОУ „Георги Измирлиев” и на „ СОУ „Вичо Грънчаров”. При по-големите – IX – XII клас, журито класира на челното място СОУ „Вичо Грънчаров” с подгласници ПГЛПИ „Атанас Буров” и ПГЖПТ „Н. Й. Вапцаров”.

Гостите на награждаване имаха възможността да изгледат презентациите на двата екипа, класирани на първите места.

Победителите в конкурса получиха награди, осигурени от Община Горна Оряховица.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица