1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Община Горна Оряховица обяви художествен конкурс „Символите на Горна Оряховица”

145 godini - CopyХудожествен конкурс на тема „Символите на Горна Оряховица” обяви Община Горна Оряховица. Конкурсът е посветен на 145-годишнината от обявяването на Горна Оряховица за град.

Целта на конкурса е учениците да се запознаят с историята на града и да се засили интереса им към ключовите личности и събития от миналото, наложили се като символи. В творбите си младите хора могат да представят своята гледна точка за новите символи на града, формиращи съвременния му облик.

В конкурса могат да вземат участие всички ученици от I до XII клас. Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи, като форматът на творбите е съобразен спрямо възрастовата група. Всеки участник може да се представи само с една своя работа. Техники и жанрове на творбите могат да бъдат акварел, пастел, темпера, масло, графика, смесена техника, компютърна графика.

Краен срок за предаване на творбите е 3 април (петък) 2015 г. в

ХГ „Недялко Каранешев”.

Класираните на първите три места, както и отличените с поощрителни награди в отделните възрастови групи, ще бъдат обявени на сайта на Община Горна Оряховица.

Избрани от комисията творби ще участват в изложби на 23 април 2015 г. в ХГ „Недялко Каранешев“ и на 20 май 2015 г. в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“- Велико Търново.

В прикачения файл са публикувани подробно условията на художествения конкурс.

 

 

Прикачени файлове:
ФайлКачилРазмерПоследна промяна
Изтегляне на файла (ХУДОЖЕСТВЕН КОНКУРС.pdf)Регламент на конкурсаВръзки с обществеността192 Kb20.02.2015 11:08

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица