1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Рисунки на деца от СОУ „Вичо Грънчаров” са част от пътуваща изложба в подкрепа на благородна кауза

blagodarstvenoРисунките на трима ученици от СОУ „Вичо Грънчаров” са включени в пътуваща изложба, която ще обиколи цяла България с благородна кауза – построяване на детска площадка за деца със специални образователни потребности. В изложбата са включени творби, участвали в Националния конкурс за детска рисунка, макет на кукерска маска и кукла кукер „Да прогоним злото, да бъдем по-добри”, организиран от Сдружение „Усмивка” – Бургас.

Рисунките на шестокласниците Надежда Стефанова и Йоан – Парашкев Петров и на седмокласничката Людмила Иванова от СОУ „Вичо Грънчаров” са част от пътуващата изложба, която включва експонати на деца на възраст от 4 до 18 години от цялата страна. Детските творби разкриват багрите и красотата на народните традиции и обичаи от различните региони на България.

Експонатите от пътуващата изложба могат да бъдат откупени, а средствата за това ще бъдат предоставени за изграждането на детската площадка. Първата спирка на изложбата бе Етнографския музей в Бургас.
За участието на децата от СОУ „Вичо Грънчаров” в благородната кауза, организаторите са изпратили благодарствено писмо до директора на училището Милчо Савов.

 

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица