1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

408 220 лв. са предвидени в бюджета за ремонт на улици и пътища на територията на Общината

sn.Obshtina_G.Oryahovica_arhiv408 220 лв. са предвидени в тазгодишния бюджет за ремонт на улици и пътища на територията на Община Горна Оряховица. Ремонтът включва изкърпване на асфалтовата настилка и преасфалтиране на отделни пътни участъци или на цели улици. Улиците с нетрайна настилка ще бъдат направени с трошен камък или фрезован материал.

Предвидено е да се извърши основен ремонт на общинския път Никюп – Крушето, който възлиза на 100 000 лв. и основен ремонт на общинския път Паисий – Стрелец, на стойност от 61 824 лв. Ще се извършат също и текущи ремонти на улици в Горна Оряховица и селата: Върбица, Крушето, Писарево, Правда, Янтра, Стрелец, Горски горен Тръмбеш, Горски долен Тръмбеш и Паисий. За тези ремонтни дейности са предвидени 246 396 лв.

Вече е обявена обществена поръчка за избор на изпълнител на обектите.

На територията на Община Горна Оряховица са разположени 54,5 км. общинска и 386,7 км. улична пътна мрежа. През последните години е извършена цялостна реконструкция на основните пътни артерии в централната градска част на общинския център и на част от общинската пътна мрежа. Поетапно се рехабилитират най-компрометираните участъци от пътната настилка на останалата част на града и селищата на територията на общината.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица